V.4

Måndag: 
jag fick börja dagen med att skriva och vika kuvert till gruppinchek. Efter de fick jag stå och checka in. När det började bli lite lugnarre började jag med att skriva ut brandlistor och beställa taxi. Det var en lugn dag så vi hade inte så myket att göra. På eftermiddagen stängde jag kassan och sedan gick vi igenom så att alla namn stämde..
 
Tisdag:
Började med utcheck som vanligt. Sedan var det många som behövde parkeringstillstånd för vårat parkeringsgarage så vi stog och delade ut de. Efter när de lugnat sig gjorde jag nyckelkort till gruppinchecket. Sedan fick jag kolla sena utcheck och sedan gå och knacka på och kolla ifall de fanns bagage kvar i rummen. På eftermiddagen så fick jag vara med vid utcheckningen. Jag fick också lära mig att ta betalt utan att ha någons kort alltså endast kortnummeret.
 
Onsdag:
Utcheck hela morgonen och sedan hade vi ''express utcheck''. De är en låda där gästerna kan lägga sina nycklar ifall de inte har några kostnader. Så sedan fick jag läsa av de korten och sedan checka ut dem. Sedan stängde jag shoppen kassan. Skrev i pappar och banka sedan pengarna.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus