V.51

Måndag:
Vi hade några få konferensgäster. Började dagen med att gå en diskrunda och plocka och diska upp all disk från lokalerna. Sedan satte vi ut förmiddagsfika. Jag och Kani gick och städade och tömde alla de 4 fika stationerna som vi har utaför congress hall, alfa, bravo och charlie. När vi städat och rensat de så fixade vi med eftermiddags fikat.
 
Tisdag:
Min förmddag såg lika dan ut som måndagens. Jag gick på en diskrunda och sen plockade jag fram förmddagsfikat. Mot eftermiddagen så fick jag och Anna uppgift att göra en grej med ballonger till barnbion som de skulle ha i ball room. Efter de fixade vi också ett ballong träd.
 
Onsdag:
Idag var min sista dag på praktiken och de var tur att de var en ganska lugn dag. På morgonen fick jag tända ljus på ballkongen, sedan fick jag städa konferensrumet Echo och efter de gå på en disk runda. Efter de fick jag också städa konferens rumet hotel. Senare mot eftermiddag skulle vi ha eftermiddags fika för Cederoth som har deras företag i den nybyggda delen. Så jag Kani och Lisa körde dit massor med vagnar och dukade upp en jätte stor buffe. Kunderna var välldigt nöjda och tyckte att de var jätte fint gjort. Vi plockade sedan undan alla diskt och innan jag sulutade körde jag ner en av de fulla vagnarna till köket.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus