V.3

Måndag:
Första dagen som jag skulle börja i receptionen. De sa att jag skulle börja med att få en lugn vecka. De första jag fick göra var att skriva namn och rumsnummer på kuvert till gruppincheck. Jag fick också lära mig micros. Alltså hur man tar betalt ifrån shoppen. Fick också lära mig kortbetalningen. Efter de fick jag också fylla på shoppen. Eftersom att de är väldigt kallt i den nya delen så fick jag gå och lämna fläkt i två hotellrum och jag fick också gå och lömna paket till konferens rumet alfa.
 
Tisdag:
Jag fick börja dagen med att checka ut. De gick bra för jag hade fått testa de innan så jag kom ihåg vissa saker. Sedan visade dom mig hur jag skulle skriva ut brandlistor så de fick jag också göra. Jag fick också vara huvudansvarig för telefonen för att det var så mycket incheck. Jag fick då också lära mig hur man stänger micros kassan och fylla i alla papper osv. På eftermiddag skulle vi ha gruppinchecket så jag fick sitta och koda nyckelkort. Sedan fick jag också vara med under gruppinchecket
 
Onsdag:
jag vart lånad till konferensen på morgonen så jag fick börja med att ställa ut vatten kannor i konferens rummen. Sedan fick jag ta han om för och eftermiddagsfikar. Det var inte så många gäster men de hade ont om personal.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus